Talya Prodüksiyon Anonim Şirketi  (“Talya“,”biz” veya “Şirket”), veri denetleyicisi olarak, sizden ve sizin hakkınızda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde nasıl bilgi toplandığı, bu bilgilerin nasıl kullanıldığı ve ne şekilde ifşa edildiği konularında bilgi sahibi olmanızı istemektedir. İşbu Gizlilik Politikası, internet siteleri, mobil siteler, mobil uygulamalar (“Uygulamalar”) ve widgetler (birlikte “Şirket Hizmeti/Hizmetleri”) gibi hizmetler yoluyla toplanan bilgilere ilişkin uygulamalarımızı açıklamaktadır. https://www.talyaproduksiyon.com/(“Site”) girdiğinizde karşınıza çıkan onay kutucuğunu işaretlemeniz halinde işbu Gizlilik Politikasına ve kişisel verilerinizi bu politika doğrultusunda işlememize onay vermiş olursunuz. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde veri sorumlusu Talya Prodüksiyon Anonim Şirketi.’dir. Herhangi bir sorunuz olduğu takdirde adresinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Kullanım Şartlarımızda belirttiğimiz üzere, Şirket Hizmetleri genel bir kitleye hitap etmekte olup, çocukları hedeflememekte ve 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek kişisel bilgi toplamamaktadır.

İşbu Gizlilik Politikası bir Şirket Hizmetine kaydolmadan veya abone olmadan Şirket Hizmetlerini kullananlar ve Şirket Hizmetine kaydolmuş veya abone olmuş olanlar da dahil olmak üzere tüm kullanıcıları kapsamaktadır. Bu Gizlilik Politikası, kişisel bilgilerinizin Şirket tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde toplanması ve kullanılmasına (örneğin: isim/soy isim, cinsiyet veya e-posta adresi gibi herhangi bir kişiyi tanımlayan bilgiler) ilişkin olup; Şirket’in kişisel olmayan bilgilerin kullanımı ile ilgili uygulamalarını da (örneğin: ilgi alanları, demografi ve hizmet kullanımı) açıklamaktadır.

BİLGİ TOPLAMA 

Şirket ve hizmet sağlayıcılarımız, sizden ve sizin hakkınızda açık bildirim ve onayınızı takiben aşağıdaki bilgileri toplamaktadır:

Kayıt Bilgileri, bir Şirket Hizmetine kaydolmak için sağlamış olduğunuz (örneğin: bir hesap oluşturmak, yorum göndermek, bir bilgi almak veya bir yarışmaya veya çekilişe katılmak için) bilgilerdir. Kayıt Bilgileri, isim, e-posta adresi, cinsiyet, posta kodu ve doğum günü gibi bilgileri içerebilir.

Kamuya Açık Bilgi ve Gönderiler Şirket Hizmetlerine gönderdiğiniz yorum ve içerik ile isim, kullanıcı adı, yorumlar, beğeniler, statü, profil bilgileri ve fotoğraf da dahil bu gönderi ve içerikle beraber bulunabilecek sizin hakkınızdaki bilgilerden oluşur. Kamuya Açık Bilgi ve Gönderiler her zaman umuma açıktır. Başka bir deyişle bu bilgilere herkes ulaşabilir ve harici arama motorlarının arama sonuçlarında görüntülenebilir.

Sosyal Medyadan Alınan Bilgiler: Bir sosyal medya hizmeti üzerinden bir Şirket Hizmetine erişir veya giriş yaparsanız veya bir Şirket Hizmetini bir sosyal medya hizmetine bağlarsanız, topladığımız bilgiler arasında kullanıcı kimliğiniz ve/veya bu sosyal medya hizmeti ile ilgili kullanıcı adınız, profil resminiz, e-posta adresiniz veya arkadaş listeniz ve bu sosyal medya hizmeti ile bağlantılı olarak kamuya açık hale getirdiğiniz bilgiler gibi sosyal medya hizmetinin bizimle paylaşmasına izin verdiğiniz her türlü bilgi ve içerik de yer alabilir. Sosyal medya hizmetleri üzerinden Şirket Hizmetlerine eriştiğinizde veya bir Şirket Hizmetini sosyal medya hizmetlerine bağladığınızda, Şirket’i, işbu Gizlilik Politikasına uygun bir şekilde bu tür bilgi ve içerikleri toplama, saklama ve kullanma konusunda yetkilendirmiş olursunuz.

Faaliyet Bilgileri: Şirket Hizmetlerine eriştiğinizde ve bu hizmetleri kullandığınızda, bu ziyaretleriniz ile ilgili bazı bilgileri toplayabiliriz. Örneğin, Şirket Hizmetlerine bağlanabilmenizi sağlamak için sunucularımız, IP adresiniz, tarayıcı türünüz ve diğer yazılım veya donanım bilgileriniz de dahil, bilgisayar, cihaz ve tarayıcınız hakkında bilgileri alır ve kaydeder. Şirket Hizmetlerine bir mobil cihaz veya başka bir cihazdan giriş yaptığınızda ise, o cihaz için tayin edilmiş olan benzersiz cihaz tanımlama bilgisini, konum belirleme bilgilerini veya o cihaz ile ilgili diğer işlemsel bilgileri toplayabiliriz.

Çerezler ve diğer izleme teknolojileri (tarayıcı çerezleri, pikseller, işaretçiler ve çerezler de dahil Adobe Flash teknolojisi gibi) çoğu zaman kimliği ortadan kaldırılmış veya kimliği belirsiz benzersiz tanımlama bilgilerini içeren küçük veri parçalarından oluşur. İnternet siteleri, uygulamalar ve diğer hizmetler, bir web sayfasını ilk talep ettiğiniz anda bu bilgileri tarayıcınıza gönderir ve o hizmetten sayfalara daha sonra erişim talep ettiğinizde internet sitesinin bilgilere ulaşabilmesi için bu bilgileri bilgisayarınız üzerinde kaydeder. Bu teknolojiler, ziyaret ettiğiniz sayfaları, görüntülediğiniz içerik, yaptığınız aramalar ve gördüğünüz reklamlar gibi Şirket Hizmetlerinin kullanımı ile ilgili bilgileri toplamak ve saklamak için kullanılabilmektedir.

İçerik paylaşmanıza izin verilmesi veya Şirket Hizmetleri’nin toplu kullanım istatistiklerinin izlenmesi gibi, reklam vermek veya hizmet sağlamak suretiyle Şirket Hizmetleri’ni destekleyen üçüncü şahıslar da benzer bilgileri toplamak için bu teknolojileri kullanabilmektedir. Şirket bu üçüncü şahıs teknolojilerini kontrol etmemekte olup, üçüncü şahısların kullanımı, bu teknolojileri kullanmakta olan üçüncü şahısların kendi gizlilik politikalarına tabidir. Üçüncü şahıs reklam ağları ve bu teknolojileri kullanan benzer kuruluşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.aboutads.info/consumers internet adresine bakabilir ve bu tür reklam ağları ve hizmetlerinin reklam faaliyetlerini devre dışı bırakmak için www.aboutads.info/choices uzantısını ziyaret edebilirsiniz.

Çoğu tarayıcı ilk başta çerezleri kabul edecek şekilde ayarlanır, fakat ayarlarınızı, çerez ayarlanırken veya güncellenirken size bildirim verecek veya çerezlerin hepsini engelleyecek / devre dışı bırakacak şekilde değiştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için tarayıcınızın “Yardım” kısmına bakabilirsiniz. Kullanıcılar, Adobe’nin internet sitesinde mevcut olan Flash yönetim araçları ile Flash teknolojilerini yönetebilirler, bu konu ile ilgili olarak http://www.adobe.com/products/flashplayer/security/privacy_policy/faq.html  internet adresine bakabilirsiniz. Herhangi bir çerezi veya çerezlerin tamamını engellediğinizde, Şirket Hizmetlerinin sağladığı bazı özelliklere, içeriklere veya kişiselleştirme özelliklerine erişemeyebileceğinizi lütfen unutmayınız.

Daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikamızı inceleyiniz.

3.KULLANIM VE İFŞA

Sizden veya sizin hakkınızda topladığımız bilgileri, Şirket Hizmetlerini ve özelliklerini size sunmak için kullanmaktayız, örneğin: Şirket Hizmetlerini ve özelliklerini ölçmek ve geliştirmek; reklam ve pazarlama mesajları da dahil olmak üzere alakalı ve ilginizi çekebilecek içeriği size sunarak Şirket Hizmetleri ile ilgili hem çevrimiçi hem de çevrimdışı deneyiminizi geliştirmek; içerikler hakkında yorum yapmanızı sağlamak ve çevrimiçi oyun, yarışma ve ödül programlarına katılmanızı sağlamak; size müşteri desteği sunmak ve sorulara cevap vermek.

Sizden veya sizin hakkınızda toplanan bilgilerin sizin kimliğinizi ifşa etmediği durumlarda bu bilgileri herhangi bir amaçla kullanabilir veya bunu üçüncü şahıslar ile paylaşabiliriz.

Sizden veya sizin hakkınızda topladığımız bilgileri şu ek amaçlar için kullanmaktayız:

Hizmet sağlayıcılarının, Şirket Hizmetlerini sunmamıza ve yönetmemize yardımcı olmalarını sağlamak için. Şirket, bilgilerinizi, Şirket Hizmetlerini sunmamıza veya yönetmemize yardımcı olan yükleniciler, acenteler veya sponsorlar gibi bazı üçüncü şahıs hizmet tedarikçilerine verebilir. İşbu hizmet sağlayıcılar size ait bilgileri size veya Şirket’e sağladıkları belirli hizmet kapsamı dışında kullanamazlar.

Sosyal paylaşım işlevselliği sağlamak için. Şirket Hizmetleri ile bir sosyal medya hizmetine giriş yapar veya bağlanır iseniz, kullanıcı adınızı, resminizi ve beğenilerinizi ve de diğer Şirket Hizmetleri kullanıcıları ve sosyal medya hizmetiniz ile bağlantılı arkadaşlarınız ile yaptığınız hareket ve yorumları paylaşabiliriz. Aynı bilgileri sosyal medya hizmet sağlayıcısı ile de paylaşabiliriz. Sosyal medya hizmeti ile Şirket Hizmetleri’ne giriş yapmanız veya Şirket Hizmetleri hesabınızı sosyal medya hizmeti ile bağlamanız, sizden veya sizin hakkınızda toplamış olduğumuz bilgileri sosyal medya hizmet sağlayıcısı, diğer kullanıcılar ve arkadaşlarınız ile paylaşmamız konusunda bize yetki verdiğiniz anlamına gelmektedir ve sosyal medya hizmetinin paylaşılan bilgileri kullanması hususunun, sosyal medya hizmetinin gizlilik politikasına tâbi olduğunu anlamış ve kabul etmiş olmaktasınız. Kişisel bilgilerinizin bu şekilde paylaşılmasını istemiyorsanız, lütfen Şirket Hizmetleri hesabınız ile sosyal medya hizmet hesabınıza bağlanmayın ve Şirket Hizmetleri üzerinde sosyal paylaşımlara katılmayın.

Ortak markalı hizmet ve özellikler sunmak için. Üçüncü şahıs bir firma ile yarışmalar, çekilişler veya diğer promosyonlar gibi ortak markalı hizmet veya özellikler (“Ortak Markalı Hizmetler“) sunabiliriz. Bu Ortak Markalı Hizmetler, Şirket Hizmetleri’nde veya üçüncü bir şahıs hizmetinde barındırılabilir. Bu ilişkilere istinaden, Ortak Markalı Hizmet ile bağlantılı olarak verdiğiniz bilgileri (onay vermeniz şartı ile) üçüncü şahıs firma ile paylaşabiliriz. Bilgilerinizin üçüncü şahıs firma tarafından kullanımı, söz konusu üçüncü şahsın kendi gizlilik politikasına tâbi olacak olup, Şirket tarafından kontrol edilemez.

İlgili reklamları sunmak için. Şirket ve hizmet sağlayıcılarımız, sizden veya sizin hakkınızda topladığımız bilgileri, Şirket Hizmetlerini veya diğer bir hizmeti kullandığınızda ilgili reklamları size sunmak için kullanabilir. Yukarıda bahsedildiği gibi, ilgili alanlarınıza daha yakın reklamları sunabilmek için üçüncü şahıs reklam ağları ve reklamcılar, demografi bilgileri, ilgi alanları, toplu bilgiler ve faaliyetler gibi bilgileri toplamak ve izlemek için çerez ve benzer teknolojileri kullanabilirler. Daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikamızı inceleyiniz. Üçüncü şahıs reklam ağları ve bu teknolojileri kullanan benzer kuruluşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.aboutads.info internet adresine bakabilir ve bu tür reklam ağları ve hizmetlerinin reklam faaliyetlerini devre dışı bırakmak için   internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Size ulaşmak için. Şirket, Şirket Hizmetleri’nin ve politikalarının değişmesi gibi Şirket Hizmetleri’ne ilişkin konularda periyodik olarak bildirimler gönderebilir.

Şirketin ve diğerlerinin haklarını korumak için. Şirketin (i) Şirketin, Şirket’in bağlı kuruluşlarının, çalışanlarının, temsilcilerinin ve yüklenicilerinin yasal haklarını, gizliliğini, güvenliğini ve mülkiyetini korumak, icra etmek veya savunmak (sözleşmelerimizi ve kullanım koşullarımızın icrası da dâhil); (ii) Şirket Hizmetleri kullanıcılarının veya diğer vatandaşların güvenliğini, gizliliğini ve emniyetini korumak; (iii) risk yönetim amaçları için; (iv) mevzuat ve mevzuatın gerektirdiği  süreçlere uymak; veya (v) Resmi mercilerinden gelen taleplere cevap vermek için bilgilerinizin ifşa edilmesi gerektiği konusunda sağlam bir kanaatinin olduğu hallerde bilgilerinizi ifşa edebilmesi söz konusu olabilmektedir.

Birleşme veya varlıkların satışını tamamlamak için. Şirket’in, işinin tamamını veya bir bölümünü satması veya varlıklarını satması veya devretmesi veya birleşmeye girmesi veya işinin tamamının veya önemli bir bölümünün devrine girişmesi durumunda Şirket, işlemin bir parçası olarak işleme dahil olmuş tarafa veya taraflara bilgilerinizi aktarabilir.

 GÜVENLİK

Şirket, elinde bulundurduğu bilgileri kayıp, hırsızlık, yetkisiz kullanım, ifşa veya değişikliğe karşı korumak için ticarî anlamda makul idarî, teknik, personel ve fiziksel tedbirler almaktadır.

  1. KULLANICI ERİŞİM VE KONTROLÜ

Daha önce doğrudan tarafımıza sağlamış olduğunuz kişisel bilgilere erişmek, bunları gözden geçirmek, düzeltmek, güncellemek, gizlemek, silmek veya bu bilgilerin tarafımızca kullanımını kısıtlamak istediğiniz takdirde, bizimle bilgi@talyaproduksiyon.com e-posta adresi üzerinden irtibata geçebilirsiniz. Talebinizle beraber lütfen e-posta adresinizi, adınızı, adresinizi ve telefon numaranızı da belirtin ve hangi bilgilere ulaşmak, hangi bilgileri değiştirmek, güncellemek veya gizlemek istediğiniz lütfen açıkça ifade edin. Mümkün olan en kısa sürede talebiniz yerine getirilmeye çalışılacaktır.

Kişisel bilgilerinizin pazarlama amacıyla tarafımızca kullanım ve ifşası hakkında birçok seçenek vermekteyiz. İleriye dönük olarak artık bizden pazarlama ile ilgili e-postalar almak istemiyorsanız ana sayfada bilgi@talyaproduksiyon.com adresine mail atarak, hangi mail adresinin abonelikten çıkartılması gerektiğini bildirebilirsiniz.

 DİĞER ÖNEMLİ BİLGİLER

Gizlilik Politikasında yapılan Güncellemeler. Şirket işbu Gizlilik Politikası’nda değişiklik yapabilir. Gizlilik Politikasının en son ne zaman revize edildiğini görmek için Gizlilik Politikası’nın en üst kısmında yer alan Geçerlilik Tarihine bakabilirsiniz. Gizlilik Politikası’nda yapılan tüm değişiklikler ve revize edilmiş Gizlilik Politikası size bildirilecek ve söz konusu güncellemeye onayınızın alınmasını takiben sizin için uygulanabilir olacaktır. İşbu Gizlilik Politikası’nda hali hazırda sizden almış olduğumuz kişisel bilgilerinizin kullanımına dair haklarımızı genişletecek önemli değişiklikler yaptığımız takdirde sizi bilgilendirecek ve söz konusu bilginin gelecekteki kullanımına dair size seçenek sunacağız.

Bağlantılı Hizmetler. Şirket Hizmetleri, bağlı olmayan şirketler tarafından işletilen sitelere de bağlı olabilir ve bağlı olmayan şirketler tarafından geliştirilen ve idame ettirilen reklam veya teklif içeriği, fonksiyonellik, oyun, haber bültenleri, yarışmalar veya çekilişler veya uygulamalar taşıyabilir. Şirket, bağlı bulunmayan şirketlerin gizlilik uygulamalarından sorumlu değildir ve Şirket Hizmetleri’nin kullanımını bıraktığınızda veya bir reklama tıkladığınızda, diğer servisin geçerli gizlilik politikasını incelemeniz gerekir.

Veri Saklama. Kanunen daha uzun bir saklama süresi gerekmediği veya kanunen daha uzun bir saklama süresine cevaz verilmediği sürece, işbu Gizlilik Politikasında belirtilmiş olan amaçları gerçekleştirmek için gerekli olan süre boyunca bilgileriniz tarafımızca saklanacaktır.

Hesabınızı iptal ettikten sonra dâhi, hesabınızdan bazı bilgilerin kopyalarının, sosyal medya veya diğer servisler ile bilgilerinizi paylaşmış olmanız gibi bazı durumlarda görünürlüğünün devam edebileceğinin lütfen aklınızda bulundurun. Ön belleğe alma teknolojisinin mahiyetinden ötürü hesabınıza, diğer insanların erişimi hemen engellenemeyebilir. Teknik kısıtlamalar, akdi, finansal veya yasal gerekliliklerden ötürü bilgilerinizin hepsini tek seferde tamamen kaldırmak veya silmek her zaman mümkün değildir.

Hassas Bilgiler. Şirket Hizmetleri yoluyla veya başka bir yolla hiçbir hassas kişisel bilgiyi bize göndermemenizi ve bize ifşa etmemenizi istiyoruz (sosyal güvenlik numaraları, kimlik numaraları, ırk veya etnik köken ile ilgili bilgiler, siyasi görüş, din veya diğer inançlar, sağlık, adli geçmiş veya sendika üyelikleri gibi).

Şirketin kontrolü dışında veya teknik aksaklıklar veya Site’nin kötüye kullanılmasından kaynaklanan hiçbir kayıp veya zarardan Şirket sorumlu tutulamaz.

 HAKLARINIZ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesinde tarafımıza başvurarak, kendinizle ilgili;

  1. a) Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. b) Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. c) Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

  1. d) Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  2. e) Kanunda öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  3. f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  4. g) İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahip olduğunuzu hatırlatırız.

  1. İLETİŞİM

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili sorularınız varsa, lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bizimle irtibata geçin:

Eposta: bilgi@talyaproduksiyon.com

Adres: Adnan Saygun Caddesi  Kültür Mah. Venüs Sok. Orkide Apt. No:1 Daire:11 Ulus/Beşiktaş